DE EN HR Centar za informiranje kupaca (od 0 do 24)072 500 400

Upotreba kolačića (cookies)

Gradska plinara Zagreb - Opskrba d.o.o. za opskrbu plinom unaprijedio je politiku upotrebe kolačića (cookies).

Kolačići su tekstualne datoteke koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika, kako bi se prikupile standardne informacije o zapisnicima interneta i informacijama o ponašanju posjetitelja. Te se informacije zatim koriste za praćenje korištenja internetske stranice posjetitelja i izradu statističkih izvješća o aktivnostima internetskog mjesta.

Koristimo sljedeće kolačiće:Osnovni kolačići potrebni su kako bi web-mjesto moglo izvoditi osnovne funkcije. Ovi vam kolačići omogućuju navigaciju web-mjestom i uporabu značajki koje ste zatražili.
Analitički kolačići  omogućuju nam da prepoznamo i izbrojimo posjetitelje te prikupimo podatke o tome kako se internetska stranica koristi (npr. koje stranice posjetitelj najčešće otvara i je li korisnik primio poruke o greškama s nekih stranica). To pridonosi poboljšanju načina na koji  naša internetska stranica funkcionira, primjerice omogućava da korisnici brzo pronađu ono što traže.
Oglasni kolačići bilježe vašu posjetu našoj internetskoj stranici, podstranicama koje ste posjetili i poveznice koje ste slijedili, a sve s ciljem približavanja usluge naše tvrtke.
Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, ali funkcionalnost u tom slučaju može biti značajno umanjena.

Neophodni kolačići služe kako bi omogućili tehničko djelovanje internetskih stranica te vam omogućuju prijavu na sigurna područja naše web stranice. (npr. omogućuju vam da se krećete po internetskim stranicama i da upotrijebite njihove određene funkcije).