DE EN HR Centar za informiranje kupaca01 6184 601
10.01.2020.

BLUE CORRIDOR REALLY – BROŠURA

Pod pokroviteljstvom tvrtki Gazprom Export i Uniper, uz koordinaciju HSUP i suorganizaciju Gradske plinare Zagreb-Opskrbe u mjesecu Rujnu 2019. godine održala se je turneja pod nazivom „Blue Corridor Rally 2019” koja javno promiče uporabu prirodnog plina u prometu. Planom je bilo predviđeno da će karavana vozila na stlačeni prirodni plin i ukapljeni prirodni plin prolaziti i kroz Hrvatsku. Karavana je krenula iz Turske a zatim prošla kroz veće gradove Bugarske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Švicarske, Belgije, Austrije, Češke i na kraju je završila u Njemačkoj.
 
U jutro,3. rujna 2019. godine obavljena je opskrba vozila SPP-om, na lokaciji punionice Radnička cesta 1. Nakon opskrbe vozila prirodnim plinom svi učesnici uputili su se na “Okrugli stol” s početkom u 11,00 sati u zgradi INA-–Industrije nafte d. d., Avenija Većeslava Holjevca 10, pod nazivom „Uloga prirodnog plina u prometu danas i u budućnosti“.
 
Nakon završetka putovanja i prolaska karavane kroz sve navedene zemlje, kolege iz Gazprom Exporta su sve činjenice i dojmove saželi u prigodnoj brošuri koju možete preuzeti ovdje.